Image

Merken Er zijn 9 merken

 • A Little Lovely Company

  A Little Lovely Company is een Nederlands Lifestyle merk voor kinderen gestart 2014. Alle designs zijn origineel met oog voor detail. Ontworpen met liefde, van unieke kwaliteit. Zij voldoen aan de diverse gezondheid- en veiligheidsnormen.

 • Bloomingville MINI

  Het Deense Bloomingville Mini is onderdeel van de Bloomingville Family. Kernwoorden zijn Playful - Cozy - Aesthetic - Timeless - Nordic. De ontwerpen en kleuren zijn heel herkenbaar. Het zijn de artikelen voor die leuke kinder- of speelkamer. 

 • Just Dutch

  Ruim 65 jaar geleden ontwierp Dick Bruna Nijntje (Miffie). Samen met haar vriendje Boris en vriendinnetje Nina (Melanie) heeft zij vele avonturen beleefd. Er is een grote collectie kleding voor deze drie vrolijke diertjes gemaakt. Just Dutch heeft dit fantastisch vertaald in een grote diversiteitscollectie. Een deel van deze collectie is opgenomen in onze webshop. Veel shopplezier.

 • Mijn Stijl

  Mijn Stijl is een merk in gebruiksartikelen voor in huis. Van geurkaars tot zeep, van roomspray tot wasmand. De collectie bestaat uit veel verschillende artikelen met een basic uitstraling. Simpel, puur en betaalbaar. 

 • Petit Monkey

  Petit Monkey is een Nederlands merk is kleurrijke accessoires en "must haves" voor kinderen. De collectie is geïnspireerd op de kleurrijke kinderwereld in samenwerking met bekende illustratoren. 

 • Rice DK

  Rice is een Deens interieur en accessoire merk. Rice is bekend door hun kleurrijke melamine, handgemaakte manden, tassen, interieurartikelen en stationary. Het Deense bedrijf staat voor kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. *Eat*Drink*Boogie*Repeat*

  Koos&Roos is één van de officiële retailers van Rice DK in Nederland.

 • Xala

  De gieters van Xala worden geïmporteerd door Capi Europe. Dit Belgische merk ontwerpt design gieters voor huis en tuin. De gieters zijn beschikbaar in verschillende unieke en iconische designs in verschillende kleuren.

 • Zoedt

  Zoedt is een jong en vrolijk merk, papierwaren, wonen en lifestyle. De producten van Zoedt zijn zwart / wit, basic en mooi in eenvoud. Alle producten worden door Zoedt ontworpen. De producten worden zoveel mogelijk handgemaakt in Nederland. Door vakmensen met passie en met aandacht voor het milieu.

 • Zusss

  Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Je ziet dit terug in alle lifestyle- en fashionartikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. Wat begonnen is al een hobby is uitgegroeid tot een succesvol merk.