Image

Merken Er zijn 6 merken

 • Mijn Stijl

  Mijn Stijl is een merk in gebruiksartikelen voor in huis. Van geurkaars tot zeep, van roomspray tot wasmand. De collectie bestaat uit veel verschillende artikelen met een basic uitstraling. Simpel, puur en betaalbaar. 

 • Petit Monkey

  Petit Monkey is een Nederlands merk is kleurrijke accessoires en "must haves" voor kinderen. De collectie is geïnspireerd op de kleurrijke kinderwereld in samenwerking met bekende illustratoren. 

 • Rice DK

  Rice is een Deens interieur en accessoire merk. Rice is bekend door hun kleurrijke melamine, handgemaakte manden, tassen, interieurartikelen en stationary. Het Deense bedrijf staat voor kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. *Eat*Drink*Boogie*Repeat*

  Koos&Roos is één van de officiële retailers van Rice DK in Nederland.

 • Zoedt

  Zoedt is een jong en vrolijk merk, papierwaren, wonen en lifestyle. De producten van Zoedt zijn zwart / wit, basic en mooi in eenvoud. Alle producten worden door Zoedt ontworpen. De producten worden zoveel mogelijk handgemaakt in Nederland. Door vakmensen met passie en met aandacht voor het milieu.

 • Zsilt

  Zsilt is duurzaam en avontuurlijk strandspeelgoed. Nieuwe ontwerpen in leuke kleuren. Gemaakt van afval-plastic o.a. uit zee en van het strand. Binnenkort bij ons verkrijgbaar.

 • Zusss

  Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Je ziet dit terug in alle lifestyle- en fashionartikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. Wat begonnen is al een hobby is uitgegroeid tot een succesvol merk. 

Your trial has expired. Please update your subscription plan at rss.app.